Nørskov miljø Standarder SA8000 Certificering
Certificering Udskriv Email

certificeringHvis du vælger at lade din virksomhed blive certificeret efter SA8000, får du et klart forspring frem for dine konkurrenter på markedet, og du er med til at skabe en bedre verden.

Processen frem mod certificering tager typisk mellem et halvt og et helt år - alt efter, hvor omfattende din virksomheds aktiviteter er, og hvor mange forskellige underleverandører du arbejder sammen med.

Først og fremmest skal du have kortlagt virksomhedens produktionsforhold, og have udviklet et velfungerende system til styring og kontrol af dine vigtigste underleverandører. I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt med en screening af disse leverandørers forhold, og efterfølgende må I starte en dialog om, hvilke forbedringer, der eventuelt er nødvendige.

Der skal udvikles en politik for dit arbejde med social ansvarlighed, og en række interne procedurer skal sættes i system, før du er klar til certificering.

Vi kan hjælpe dig med alle de nødvendige systemer, kortlægning og andre forberedelser, uanset om du starter fra scratch eller allerede er godt på vej med politik og leverandørstyring.

Selve certificeringen gennemføres af et uvildigt og godkendt certificeringsbureau, som kontrollerer, at din virksomhed lever op til standardens krav. Der findes flere forskellige bureauer på markedet, og vi hjælper gerne med at indhente tilbud på opgaven.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed kan blive klar til en certificering.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og modtag opdaterede nyheder..[+]
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size