Nørskov miljø Om os Nørskov Miljø
Nørskov Miljø Udskriv Email

Ethical Trade Solutions drives af Nørskov Miljø, der har arbejdet med miljørådgivning og kvalitet siden 1992.

Ethical Trade Solutions rådgiver om, hvordan din virksomhed kan arbejde med etisk handel og social ansvarlighed i forhold til SA 8000, Global Compact og de forskellige mærkningsordninger. Vi har erfaring med opbygning og implementering af ledelsessystemer i forhold til de vigtigste ISO standarder og SA 8000, som er den eneste internationalt anerkendte standard for social ansvarlighed. Vi har hjulpet danske virksomheder med leverandørscreening, miljøkortlægning og gennemførelse af miljøforbedringer i udenlandske produktionsanlæg, først og fremmest i Asien.

Vi kan hjælpe med at opbygge eller videreudvikle din leverandørstyring og rådgive om, hvilke redskaber der passer til din virksomhed. Leverandørstyring kan gennemføres på mange niveauer gennem erklæringer/spørgeskemaer, interne kontroller eller ved en tredjeparts kontrol i forbindelse med leverandøraudits. Eller man kan vælge at arbejde for at også leverandørerne bliver certificeret i forhold til social ansvarlighed (SA 8000) og/eller miljø (ISO 14001).

Ethical Trade Solutions kan også hjælpe dig med at fortælle Den Gode Historie om dine produkter, når virksomheden har fået styr på etikken og underleverandørerne. Fremtidens vindere på markedet er de virksomheder, som kan dokumentere, at deres produkter er produceret miljømæssigt og socialt ansvarligt. Historien bag dine produkter er nøglen til succes hos fremtidens forbrugere, som vælger de brands, der er med til at passe på miljø og mennesker igennem hele leverandørkæden.

Læs mere om Nørskov Miljø på www.norskov.dk 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og modtag opdaterede nyheder..[+]
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size