Forarbejdning Udskriv Email

skrlningHvis du importerer halvfabrikata eller færdige produkter fra dine underleverandører, har du brug for at kunne dokumentere, at de er produceret socialt og miljømæssigt forsvarligt.

Første skridt er at få gennemført en screening/kortlægning af produktionsforhold og produktionsprocesser hos dine største leverandører. Kortlægningen skal vise, om produktionen skaber væsentlige problemer for det omgivende miljø, og om arbejdsforholdene og sikkerheden er i orden for de ansatte.

På baggrund af denne kortlægning skal der opstilles en plan for evt. nødvendige forbedringer, og den skal drøftes igennem med dine leverandører. Derefter kan der opstilles en tidsplan for, hvornår de forskellige problemer kan blive løst og hvordan.

For at sikre en løbende dokumentation af produktionen, bør der udvikles et ledelsessystem, som indeholder nærmere fastsatte rapporteringer fra dine underleverandører.

Ethical Trade Solutions har udviklet flere systemer af den art, og vi rådgiver gerne om, hvordan den type leverandørstyring kan gennemføres. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og modtag opdaterede nyheder..[+]
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size